När du behöver hydraulik eller tillbehör till dina maskiner, snabb och personlig service!

Tillbehör för slangpress

 

EG - SRC - DSP - DST

eg src dsp dst

Vår patenterade ergonomiska pistol finns på alla elektriska pressverktyg. Dess användarvänlighet gör det till ett viktigt verktyg för ökad produktivitet, komfort och säkerhet. Pistolen tillåter användaren att ändra hela pressbacken på en gång och förvara dem på pressverktygsbordet (DST) eller på formpanelen (DSP). Pressbackarna ändras i ett statiskt läge med huvudet stängt för att undvika stiftskador och trasiga delar. EG finns ocskå i aluminium.

Fotpedal

footswitch Den elektriska fotpedalen gör det möjligt för operatören att hantera slangpaket med båda händerna i säker drift tack vare nödstoppet. Med andra ord mer komfort i ditt dagliga arbete.

Smart Kontrollpanel

smart cp

SCP är en elektronisk anordning för att hantera slangkrympningsoperationen på ett enkelt, bekvämt och smart sätt. SCP är ett utmärkt verktyg för slangar i serier tack vare dagsräknaren och justering av öppningen. Smarta underhållslampor hjälper dig att hålla din maskin i perfekt skick. Stopp / Start-systemet är en stor tillgång för att undvika onödigt slöseri med energi och för att förlänga maskinens livslängd.

Mekaniskt Backstopp

mechanical backstopDet mekaniska backstoppet är ett utmärkt verktyg för att snabbt placera arbetsstycket i rätt position.

ISD - Interaktiv Skärm

isd interactive screen display

ISD är den mest användarvänliga pekskärmskontrollern som finns på marknaden. ISD möjliggör automatisk val av pressback, halvautomatisk öppning och förebyggande underhållspåminnelser. Via USB kan du ladda upp och ladda pressdiagram och maskindata. När pressdiagram skapas gör en rullista slang och monteringsval enkelt. Det är också möjligt att skapa ett personligt pressdiagram direkt i maskinen eller via en dator.

Special pressbackar

Special die sets
  • Bromsar
  • Luftkonditionerade
  • Märkbackar
  • Småhålsbackar
 

I-Crimp System

i crimp system I-crimp systemet är det mest utvecklade och pålitliga säkerhetssystemet på marknaden. Genom kontroll av tryckbehovet som behövs för ett slangpaket undviker man kvalitetsproblem och den mänskliga faktorn. Pressningen utvärderas baserat på tryck för att undvika opressade ändar eller felaktigt val av hylsa eller felaktig montering. Tack vare I-Crimp systemet kan du även hantera klämsekvenser som är användbart vid montering av slangar bestående av raka och böjda beslag, vilket är en stor tillgång för industrislangar.